2020-04-03. MRU bibliotekos pasiūlymas

Laba diena,

     Remdami atvirosios prieigos prie informacijos išteklių politiką, siūlome naudotis laisvai prieinamais Mykolo Romerio universiteto elektroniniais mokslinės informacijos ištekliais: MRU eBooks elektroninių knygų duomenų baze ir MRU leidžiamais mokslo žurnalais. Juose rasite daugiau nei 230 e. knygų ir 11-oje mokslo žurnalų publikuojamus straipsnius įvairiomis temomis.

1 variantas. Paveikslėlių (vadinamųjų „banerių“) į minėtus išteklius nuorodos. Tai kodas, kurį patalpinus į tinklalapį, paveiksliukas su nuoroda į išteklių atsiranda automatiškai.

Kodas į MRU eBooks elektroninių knygų duomenų bazę:

<a href="/http://ebooks.mruni.eu/" ><img src="/http://www.mruni.eu/mru_lt_dokumentai/biblioteka/paveiksleliai/MRUeBooks.jpg" border="0" width="117" height="71"  /> </a>

Kodas į MRU leidžiamų mokslo žurnalų tinklalapį:

<a href="/http://www.mruni.eu/en/research/leidiniai/mokslo_zurnalai/" target="_blank" ><img src="/ http://www.mruni.eu/mru_lt_dokumentai/biblioteka/paveiksleliai/mru_scientific_journals_117x76.png " border="0" width="117" height="76"  /></a>

 

2 variantas. Tiesioginės nuorodos į minėtus išteklius. Jas siūlome naudoti, jei tinklalapyje nėra vietos paveiksliukams arba neleidžia kitos techninės galimybės.

Nuoroda į MRU eBooks elektroninių knygų duomenų bazę.

https://ebooks.mruni.eu/

Nuoroda į MRU leidžiamų mokslo žurnalų tinklalapį.

https://www.mruni.eu/lt/mokslas/leidyba/leidiniai/mokslo_darbai/

P.S. Taip pat, jei manote, kad skaitytojams bus naudinga, siunčiame nuorodą į MRU eBooks elektroninių knygų duomenų bazės naudojimosi vadovą:

https://www.mruni.eu/mru_lt_dokumentai/biblioteka/vartovad/MRU_ebooks_2019.pdf

 

Pagarbiai

MRU biblioteka

Informacijos paslaugų ir ugdymo grupė

vyriausiasis bibliotekininkas

Albertas Olechnovičius

tel.: (85) 2714726

el. paštas: olex@mruni.eu

MRU biblioteka – Tavo navigacija informacijos pasaulyje